tilaustyöt

kuva: Marjo Naukkarinen

Maalaukseni Ikean BokLok-esittelyasunnossa. kuva: Marjo Naukkarinen

 

Teen tilaustyönä profeetallisia maalauksia. ”Taide” -linkin takaa olevat maalaukset ovat melkein kaikki tilaustöitä, jotka olen tehnyt rukoillen taulun tilaajan puolesta. Maalaukseen on maalattu se sanoma taikka kuva, minkä olen kokenut olevan se sana, jolla Jumala haluaa suuressa rakkaudessaan rohkaista henkilöä. Jokainen teos on uniikki ja varta vasten taulun tilaajaa varten tehty. 

Olen maalannut tilauksesta hääpareille, työpaikoille, koteihin, yrityksiin, seurakuntiin, ulkomaille ja lahjaksi. Joskus olen tuntenut taulun tilaajat henkilökohtaisesti, mutta joskus en ole edes tavannut taulun saajia — mm. olen maalannut profeetallisia tauluja häälahjaksi tilauksesta 🙂 Jokaisen tilaustyön tekeminen on ollut minulle suuri ilo ja kunnia sekä ihana seikkailu! Taulun mukaan annan maalauksen tilaajalle tekstin, jossa lukee taulun rohkaiseva sanoma ja selitys. Olen kokenut, että jokainen tilaustyö on saanut myös muuttaa minun sydäntäni! Nämä rukouksessa saadut sanomat, jotka puhuvat Jumalan ihmeellisestä rakkaudesta, ovat tehneet minut hämmästyneeksi, sanattomaksi ja kiitolliseksi. 

Jos sinua kiinnostaa tilata itsellesi, ystävällesi taikka johonkin muuhun tarkoitukseen tilaustyö, niin ota rohkeasti yhteyttä! 

TÄLLÄ HETKELLÄ TILAUSTÖITÄ ON JONOSSA! OTA KUITENKIN VAIN YHTEYTTÄ SOPIAKSESI TILAUTYÖN AJANKODASTA!